Spiseri
Vårt spiseri åpnet dørene våren 2021 og er åpent hver dag i sommersesongen.
Her serverer vi gode måltider med lokale råvarer. Spis en god lunsj eller middag før og etter små og store fjelleventyr. Vi har alle rettigheter, med et stort vinkart. Velbekomme!



Åpningstider sommer
Spiseriet er åpent hver dag fra 15. juni til 15. august. Du kan nyte god mat fra kjøkkenet vårt mellom kl. 13:00–21:00, men du kan også nyte forfriskninger etter dette.
Åpningstider høst og vinter:
Fra 15. august er Spiseriet åpent kun for annonserte arrangementer og tapas, som du finner på vår Facebook-side. Følg gjerne med oss her, og ta ellers kontakt for alle typer forespørsler.
Småskalaprodusent
Fjelleventyret er også en småskalaprodusent, og mange av smakene på kjøkkenet kommer fra egne råvarer og produkter. Vi produserer blant annet egne spekepølser av villrein, villsau og hjort. Fra eget røkeri kan du få eine-røkt ørret. Fjelleventyret er tilknyttet HANEN – den landsdekkende næringsorganisasjonen for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge.

Kokken
Hanne, som driver Fjelleventyret sammen med Magne Håvard, åpnet Spiseriet på gården med en drøm om å gjøre også maten til en eventyrlig opplevelse, i tillegg til naturopplevelsene i Skjåk.
Her blir maten laget fra bunnen av – robust gårdsmat med mye smak. Måltidene du får her er laget med kjærlighet for gode, nære råvarer og «slow food».
