Rideturer for hele familien

Lyst på en naturopplevelse utenom det vanlige? Bli med Fjelleventyret på ridetur ved inngangen til Breheimen og Jotunheimen Nasjonalpark!


Korte turer på hesteryggen, eller dagstur med hest i flott natur. Fjelleventyret tilbyr rideturer for både erfarne hestefolk, og de som ønsker å bli med på familieridning i trygge omgivelser.


Våre turer:

Leietur med hest, barneridning (1 time)

Fint alternativ til barn. Rideturen starter kl 17:00.
Pris: Kr. 550,- per person

Alder: 4 – 12 år

Fra bygd til fjell (12 kilometer)

Oppmøtetid er kl 10:15, og rideturen starter kl 10:30. Vi rir ut fra gården og innover en gammel setervei som slenger seg innover skogen. Etter ca 1,5 time passerer vi Moldule som er et lite fossefall som renner ut i elva Skjøle med sitt turkise brevann. Turen fortsetter og nå slenger seterveien seg i samme høyde som elva innover, og du hører og ser den turkise elva bruse rett ved siden av deg og hesten. Seterveien slutter og rideturen fortsetter langs en skogsstig som fører deg til fjellet og til åpningen av Breheimen Nasjonalpark. Her krysser vi elva med hestene over en bru, og rir den andre siden av dalen hjem til gården.
Pris: Kr. 1350,- per person
Aldersgrense 12 år (aldersgrense 10 år om du er erfaren)

Ranchferie

Opplev ranchlivet med egen hest og seter. Ved ankomst til Fjelleventyret får du mat, og en liten ridetur for å bli kjent med hestene før overnatting. Etter frokost går rideturen til setra vår, for primitiv overnatting og selvhushold. På dag tre går turen hjem fra setra, med bål-lunsj ved elvekanten. En unik opplevelse!
Pris: Kr. 6500,- per person

Ta kontakt på 979 72 172 eller post@fjelleventyret.no for å bestille

Lunsj til rideturen

Fra gårdsbutikken kan du kjøpe med deg en lunsjpakke med hjemmelaget og god mat med lokale smaker. Spør gjerne etter innhold.
Pris: Kr. 195,- per stk


Bål-hygge til rideturen

Er dere en gruppe/familie/firma som ønsker ekstra hygge rundt bålet med lunsj på tur? Bestill bål-hygge, og dere kan halvveis på turen sette dere ned på ekte reinsdyrskinn, med et knitrende bål for varme og stemning, sammen med en god lunsjpakke med drikke til.
Pris: Kr. 275,- per person

Egen guide

Fjelleventyret sine guider har lang erfaring med turridning. Når du blir med oss på tur, kan du derfor føle deg trygg på at både hest og rytter blir ivaretatt på best mulige måte.