Hopp til hovedinnhold

Heimaste

Heimaste har overnatting for inntil 4 personer i flott høystandard familierom med eget bad.

I Heimaste bor du godt i et høystandard rom med god plass til deg og dine. Hvil slitne føtter på deilige saueskinn fra Fjelleventyrets egne sauer. Hjemmekoselig, moderne rom med eget bad og deilige håndklær. Soverommet er vakkert innredet med stor, deilig dobbeltseng med saueskinn fra gården, og to innebygde…

I Heimaste bor du godt i et høystandard rom med god plass til deg og dine. Hvil slitne føtter på deilige saueskinn fra Fjelleventyrets egne sauer.
Hjemmekoselig, moderne rom med eget bad og deilige håndklær. Soverommet er vakkert innredet med stor, deilig dobbeltseng med saueskinn fra gården, og to innebygde senger i skråveggen, der er det deilig å krype opp for god søvn og hvile. Senger, dyner og puter av god kvalitet og her er det godt å sove etter inntrykk fra fjell og eventyr. Passer perfekt for en familie på 4 eller en liten gruppe. Her booker du inn i nydelige rom oppkalt etter etapper innover vakre Lundadalen, som fører deg inn i Breheimen Nasjonalpark. Her ligger 2000 meters toppene på rad rekke innover.
Fjelleventyret ligger i den vakre bygda Sjåk, hvor vi kan tilby opplevelser og aktiviteter som rafting, juving og eventyrlige rideturer fra bygd til fjell. Gården ligger helt i foten av Breheimen Nasjonalpark, ved inngangen til idylliske Lunadalen. Her er det fint å være over flere dager og oppleve de vakre, nærliggende områdene Geirangerfjorden, Loen, Jostedalen og Galdhøpiggen. Fjelleventyret ligger en kort kjøretur fra Lom sentrum, med sin nærhet til Sognefjellet og Jotunheimen, samt Juvass sommerskisenter.
Vi ønsker deg varmt velkommen til fjellbygda Skjåk. Her skal du få ei god seng i et høystandard rom, god mat og hvile.
Bilder kommer. Bygget i 2021/2022, åpner 1.Juni 2022
NB! Hva er riktig pris her?
Pris
Kr. 2250,-/pers for inntil 2 personer inkl. frokost.
Kr. 2850,- for 3-4 personer inkl. frokost.

Lunsj og middag
Fjelleventyret tilbyr lunsj og middag i Spiseriet hver dag fra uke 26-32
Matservering fra kl. 13:00–21:00
Stedet har skjenkebevilling

Gratis parkering og EL billading
Avbestilling refunderes ikke ved avbestilling etter 3 uker før ankomst

+ Les hele beskrivelsen

Fasiliteter

  • Gratis Wifi

  • Sengetøy og håndkle inkludert

  • Badstue

  • Balkong

  • Hagemøbler

  • Frokost inkludert

  • El-bil lader