Hopp til hovedinnhold

Salhus

Salhus har overnatting for inntil 4 personer i et høystandard familierom med eget bad.

Høystandardrom bygget i 2021/2022, bilder kommer etter 1 juni, åpning. Her booker du inn i nydelige rom oppkalt etter etapper innover vakre Lundadalen som fører deg inn i Breheimen Nasjonalpark. Her ligger 2000 meters toppene på rad rekke innover. Sovrommet er vakkert innredet med stor nydelig dobbeltseng med saueskinn fra…

Høystandardrom bygget i 2021/2022, bilder kommer etter 1 juni, åpning.
Her booker du inn i nydelige rom oppkalt etter etapper innover vakre Lundadalen som fører deg inn i Breheimen Nasjonalpark. Her ligger 2000 meters toppene på rad rekke innover. Sovrommet er vakkert innredet med stor nydelig dobbeltseng med saueskinn fra gården, deilig oppredd med to vakre innebygde senger i skråveggen, der er det deilig å krype opp for god søvn og hvile. Flott familierom for en familie på 4.
Eget bad på rommet der hanklede ligger klart til deg.

Senger, dyner og puter av god kvalitet og her er det godt å sove etter inntrykk fra fjell og eventyr. Fjelleventyret ligger helt i foten av Breheimen Nasjonalpark og med hele Jotunheimen Nasjonapark rett ved. Her er det fint å være over flere dager, Fjelleventyret ligger nemlig i kort avstand til flere av Norges vakreste steder. Geirangerfjorden med tilbud om båtrib utover fjorden, besøke flere av de vakre fjellgårdene, Loen med sitt turkisa vann, Jostedalen, for ikke å glemme våres egen vakre Skjåkbygd. Her tilbyr vi rafting, eventyrlig juving og Fjelleventyret som tar deg med på en eventyrlig ridetur fra bygd til fjell. Vi ønsker deg varmt velkommen til fjellbygda Skjåk. Her skal du få et god seng i et høystandard rom, god mat og hvile.

Lunsj og middag
Fjelleventyret tilbyr lunsj og middag i Spiseriet hver dag fra uke 26-32
Matservering fra kl. 13:00–21:00
Stedet har skjenkebevilling.

Stedet tilbyr gratis parkering og EL billading

+ Les hele beskrivelsen

Fasiliteter

  • Gratis Wifi

  • Sengetøy og håndkle inkludert

  • Badstue

  • Balkong

  • Hagemøbler

  • Frokost inkludert

  • El-bil lader