EVENTYRLIG RIDELEIR MED ISLANDSHESTER UKE 26 2024

         

KRAV– 12 ÅRS ALDERSGRENSE

NIVÅ- LETT ERFARING, DU MÅ KLARE Å RI SELVSTENDIG.

PRIS- 6750 KR PR DELTAGER INKLUDERER OVERNATTING, MAT OG SENGETØY/HANDKLEDE

PLASSER– 15

TIDSPUNKT- UKE 26 OPPMØTE SØNDAG KVELD UKE 25 KL 20:00

TIMEPLAN

MANDAG– Ridetur, bli kjent med flokken

TIRSDAG– Ridetur og ordne til føll barnehage. Fjelleventyret venter føll i disse dager.

ONSDAG– Fjelltur med flokken- dagstur med bål lunsj. Stor naturopplevelse inn i Breheimen Nasjonalpark.

TORSDAG– Stell av hester, skoing, veterinær kontroll, lære om bittet og hestens helse.

FREDAG– Liten skogstur, lunsj kl 12:00. Vel hjem. Fjelleventyr rosett for deltagelse.

Fjelleventyret sin eventyrlige rideleir er helt annerledes enn mange andre. Her treffer du en flokk på 22 islandshester som alle er i god form. Her reiser vi ut på ridetur hver dag, lange turer der du opplever den mektige naturen i breheimen rundt deg. Du vil oppleve å ri i terreng du ikke har ridd i før. Du vil kjenne på mestringsfølelsen og du vil lære hvor mye en islandshest klarer i omgivelsene rundt seg. Islandshesten er fantastisk i fjellet og tripper seg frem på de mest karrige stedene. Vi skal krysse en liten elv ved et fossefall, vi skal ri innover daler og på gamle urørte seterveier som slenger seg innover.

Hos Fjelleventyret bor elevene godt, og gården har et eget spiseri der gode måltider serveres. På kveldene blir det sosialt, godt miljø i fokus med masse hygge. Som et avbrekk skal elevene få reise på rafting en ettermiddag i løpet av uken.

UTSTYR-Ingen utstyrskrav, men ri gjerne i ridebukse eller noe tettsittende, ha gjerne med privat hjelm, men vi har også til utlån. Ha med gode varme klær til all slags vær. Ta med ullundertøy og ull til overkroppen for vi skal ri til fjells,der kan det ofte være kjølig.

Ta med en liten lett sekk å ri med som har plass til dagens lunsjpakke + drikkeflaske.

Ta med sikkerhetsvest, dette har vi ikke til utlån.

Hos Fjelleventyret lever hestene på utegang, det vil si at våre elever blir mye ute så ta med godt med skift av klær, klær som tåler regn og vind. Lue og hansker. Vi har eget tørkerom og tilgang til vaskemaskin.