Fjelleventyr på hesteryggen, 18. – 20.-august 2023

Pakke med fjelleventyr på hesteryggen, lønsj, fjelleventyrlig overnatting, middag og frokost.

Å ri inn i nasjonalparken med hest, å ri inn i en dal der du er alene uten særlig turisme er jo en drøm for de fleste. Er du en som har ridd før er dette en perfekt drøm i oppfyllelse for deg. Denne dagen sitter vi i salen hele dagen og du rir fra bygd til fjell.

Turen slenger seg innover og oppover, og du kommer raskt over skoggrensen før du passerer et berg og får en åpenbaring rett imot deg. Vakre Lundadalen er rett framfor deg, alle Hestbrepiggene, låven smiler mot deg i solveggen. Det er mektig med de høye fjellene og du og hesten blir plutselig småe i den store dalen i Breheimen Nasjonalpark. Du skimter en seter alene der fremme, du rir frem og tar en god lunsj. Du rir videre innover dalen med den turkise elva ved siden av deg, brevann fra fjellriket.

Etter en kjempelang dag på hesteryggen kan du nyte losjiet, sauna og litt hvile før du kommer inn i Spiseriet for litt hygge og god mat.

Fjellfrokost søndag og vel hjem.

Når: 18.-20. august 2023
Pris: kr. 6000,- /pers

Dette inkluderer ankomst fredag til god mat og hygge, liten god fjellfrokost lørdag før avreise med hestene inn i den vakre fjellheimen med guide. Lunsj ved setra i Nasjonalparken. Hjem til 3 retters middag før du kan krype inn i Losjiet til gode senger med sauskinn fra egen gård. Fjellfrokost søndag og vel hjem.

Ring 979 72 172 for å bestille denne pakken

Bilde av fjelltur med Fjelleventyret
Fjelleventyret tilbyr mange aktiviteter i fjellet i Skjåk. Foto: Torstein Lund Sperstad