Hopp til hovedinnhold

Annekset (2-sengsrom)

Et hyggelig lite anneks med dobbeltseng, kjøkkenbord med 2 stoler, 2 godstoler, kjøleskap og egen uteplass. Tilgang til nytt sanitæranlegg på gården, byggeår 2020.

Annekset er et eget lite hus midt på gården som ble bygget i 2020. Dobbeltseng med gode dyner, et par godstoler, tilgang til kjøleskap og kjøkkenbord. En liten hytte helt for deg selv med en egen liten terasse. Her må du krysse tunet for å bruke sanitæranlegget, dette deler du…

Annekset er et eget lite hus midt på gården som ble bygget i 2020. Dobbeltseng med gode dyner, et par godstoler, tilgang til kjøleskap og kjøkkenbord. En liten hytte helt for deg selv med en egen liten terasse. Her må du krysse tunet for å bruke sanitæranlegget, dette deler du kun med et annet rom, du opplever aldri kø. Madrasser, dyner og puter av god kvalitet og her er det godt å sove etter inntrykk fra fjell og eventyr. Fjelleventyret ligger helt i foten av Breheimen Nasjonalpark og med hele Jotunheimen Nasjonapark rett ved. Her er det fint å være over flere dager, Fjelleventyret ligger nemlig i kort avstand til flere av Norges vakreste steder. Geirangerfjorden med tilbud om båtrib utover fjorden, besøke flere av de vakre fjellgårdene, Loen med sitt turkise vann, Jostedalen, for ikke å glemme våres egen vakre Skjåkbygd. Her tilbyr vi rafting, eventyrlig juving og Fjelleventyret som tar deg med på en eventyrlig ridetur fra bygd til fjell. Vi ønsker deg varmt velkommen til fjellbygda Skjåk. Her skal du få et god seng i et høystandard rom, god mat og hvile.

Lunsj og middag
Fjelleventyret tilbyr lunsj og middag i Spiseriet hver dag fra uke 26-32
Matservering fra kl. 13:00–21:00
Stedet har skjenkebevilling.

Stedet tilbyr gratis parkering og EL billading

+ Les hele beskrivelsen

Fasiliteter

  • Sengetøy og håndkle inkludert

  • Badstue

  • Balkong

  • Hagemøbler

  • Frokost inkludert